Verklaring toevoegen

Afmelden voor een verklaring

Als de organisatie is uitgenodigd om verklaringen of kwalificaties toe te voegen, klik dan in de uitnodiging e-mail op de knop 'Aanmelden' of ga naar https://hub.negometrix.com om in te loggen.

Verklaring toevoegen

1. Klik in de navigatiebalk aan de linkerkant op het menu ‘Verklaringen’. Dit menu toont de documenten die toegevoegd moeten worden.

2. Klik bij de betreffende document/verklaring op de knop ‘Voeg toe’.

3. Selecteer een bestand en vul de gevraagde datum(s) in.

4. Klik rechtsonder op ‘Bevestig’.

Let op: Indien je het toegevoegde bestand wilt verwijderen klik dan op het prullenbakje naast de bestandsnaam. Het bestand wordt nu verwijderd. Je kunt vervolgens een ander bestand toevoegen.

5. Klik op de blauwe knop ‘Dien in’. Deze staat in de gele informatiebalk.

6. Klik op ‘Accepteren’ om de verklaring beschikbaar te maken voor de inkopende organisatie.

Afmelden voor verklaring

Indien jouw organisatie niet beschikt over het gevraagde verklaringsbestand, kies dan voor de optie ‘Meld af’.

1. Klik in de gele informatiebalk bij de betreffende verklaring op ‘Meld af’.
  2. Kies een reden voor afmelding en klik rechtsonder op ‘Bevestig’.
  3. De status van de verklaring verandert naar ‘Afgemeld’.