In het menu Mijn profiel worden contactgegevens, gebruikersgegevens en persoonlijke instellingen van een gebruiker vastgelegd.

Contactgegevens wijzigen

Taal wijzigen

Tijdzone wijzigen

Omgeving wijzigen

Contactgegevens wijzigen

Volg de onderstaande stappen om de contactgegevens te wijzigen:

1. Klik op 'Mijn Profiel' linksonder in de zijbalk.
  2. Klik op 'Bewerk'.
  3. Wijzig de gewenste instellingen.
  4. Klik op 'Bewaar'.

Jouw gebruikersnaam is binnen onze applicatie gelijk aan je e-mailadres. Dit e-mailadres kan niet aangepast worden.

Alle wijzigingen worden direct van kracht. De ingevoerde contactgegeven worden ook zichtbaar op het adreskaartje dat zichtbaar is voor de inkoper.

Taal wijzigen

Volg de onderstaande stappen om de standaard taal te wijzigen:

1. Klik op 'Mijn Profiel' linksonder in de sidebar.
  2. Klik op 'Bewerk'.
  3. Selecteer de gewenste taal in de sectie Persoonlijke instellingen.
  4. Klik op 'Opslaan'.

Tijdzone wijzigen

Volg de onderstaande stappen om de tijdzone te wijzigen:

1. Klik op 'Mijn Profiel' linksonder in de sidebar.
  2. Klik op 'Bewerk'.
  3. Selecteer de gewenste tijdzone in de sectie Persoonlijke instellingen.
  4. Klik op 'Opslaan'.
Alle wijzigingen worden direct van kracht.

Omgeving wijzigen

De omgeving geeft aan welke tijd, datum en getal/valuata notatie gehanteerd wordt.

Volg de onderstaande stappen om de omgeving te wijzigen:

1. Klik op 'Mijn Profiel' linksonder in de sidebar.
  2. Klik op 'Bewerk'.
  3. Selecteer de gewenste omgeving in de sectie Persoonlijke instellingen.
  4. Klik op 'Opslaan'.