Browsers

Aanbevolen instellingen voor alle browsers

Gestaakte of beperkte browserondersteuning

Voor de beste gebruikerservaring raadt Mercell Source-to-Contract het gebruik van Mozilla© Firefox© of Google Chrome™ aan.

Browsers

De volgende browsers worden ondersteund:

BrowserOpmerking

Mozilla© Firefox©

meest recente stabiele versie

Mercell Source-to-Contract l doet er alles aan om de meest recente versie van Mozilla© Firefox© te testen en te ondersteunen. Bekijk het artikel voor aanbevelingen over instellingen van Mozilla© Firefox©.

Google Chrome™

meest recente versie

Mercell Source-to-Contract  doet er alles aan om de meest recente versie van Google Chrome™ te testen en te ondersteunen. Bekijk het artikel voor aanbevelingen over instellingen van Google Chrome™.

Microsoft© Edge©
meest recente versie
Bij gebruik van Edge© adviseren we om de laatste versie te gebruiken en alle software-updates uit te voeren. Let op:

Aanbevolen instellingen voor alle browsers

• Voor alle browsers moeten JavaScript, cookies en SSL 3.0 inschakeld zijn.
  • Commerce-hub raadt een minimale schermresolutie van 1024 x 768 aan voor de best mogelijke gebruikerservaring.

Gestaakte of beperkte browserondersteuning

Met ingang van 1 januari 2014 stopt Mercell Source-to-Contract de ondersteuning voor Microsoft® Internet Explorer® 6. Bestaande voorzieningen die voorheen functioneerden in deze browser, blijven mogelijk functioneren tot en met 2015.